Droomhuis

Lichtstraat Brabant kan met velux vensters een droomlichtstraat voor u maken in het droomhuis dat u wilt creëren.

Velux lichtstraten bieden t.o.v. aluminium en/of houten lichtstraten de meeste mogelijkheden en voordelen in functionaliteit, garantietermijn ,laag onderhoud en prijs /-kwaliteit verhouding.

Bij een droomhuis is veel lichtinval een pre .Veel licht heeft een positieve invloed op de gezondheid en prestaties van mensen. Lichtinval is ook gratis zonnewarmte in de winterdag welkom.

Naast ons motto licht doet leven is ventileren en beheersing van zonlicht een belangrijk aspect voor een droomhuis. Juist door velux vensters te koppelen tot een droomlichtstraat gaan hoge kwaliteit en betaalbaarheid goed samen.

Door onze ruime ervaring met verschillende afmetingen, types lichtstraat en wijze van plaatsing van een daklicht hebben we veel expertise opgebouwd. Wij kunnen u de juiste oplossing adviseren voor uw droomhuis en deze ook realiseren.

Velux is de Rolls-Royce onder de dakvensters en opengaande ramen en heeft al bewezen dat kwaliteit en scherpe prijs samen kunnen gaan.

We stellen onze klanten centraal. Succes en tevredenheid moeten het eindresultaat zijn voor een droomlichtstraat in uw te bouwen droomhuis. We hebben het keurmerk kwaliteits vakman en zijn lid van velux montage partners.

Droomhuis