Lichtstraat prijs

Lichtstraat Brabant zijn een aantal van de vele mogelijkheden al direct van een lichtstraat prijs zichtbaar op onze prijslijst.

Wij zijn al 15 jaar gespecialiseerd in lichtstraten en werken met diverse fabrikanten ,waarvan wij gekoppelde velux vensters het meeste inbouwen.

De prijs voor een lichtstraat liggen soms ver uit elkaar, maar een velux lichtstraat heeft met de meeste voordelen , een hoge kwaliteit en veel mogelijkheden.

Velux is de Rolls-Royce onder de dakvensters en opengaande ramen en heeft al bewezen dat kwaliteit en scherpe prijs samen kunnen gaan. Een lichtstraat met veel lichtinval, met ventilatie -opening en openslaande ramen is betaalbaar voor een lichtstraat prijs.

Door onze ervaring hebben we veel expertise opgebouwd en kunnen u deskundig adviseren. Wij weten raad met alle mogelijke afmetingen, types lichtstraat en plaatsing in een plat dak en daar ook een prijs voor een lichtstraat offeren.

Zo is het al unieke lessenaarsdak met schuine achterzijde, waardoor meer lichtinval mogelijk wordt gemaakt zonder meer kosten voor de prijs van een lichtstraat.

Door de bij veel reparaties van o.a. lekkages van diverse lichtstraten opgebouwde know how kunnen we ook vrijblijvend een lichtstraat prijs opgave maken voor uw situatie.

We stellen onze klanten centraal. Succes en tevredenheid moeten het eindresultaat zijn voor een lichtstraat met scherpe prijs .

We hebben het keurmerk kwaliteits vakman en zijn lid van velux montage partners.