Vlakke lichtstraat

Lichtstraat Brabant is gespecialiseerd in vlakke lichtstraten. We werken met diverse fabricaten voor een vlakke lichtstraat waarvan de Velux lichtstraat het meest wordt gekozen vanwege de hoge kwaliteit en de scherpe prijs. We verzorgen niet alleen de vlakke lichtstraat, maar kunnen ook van A tot Z alle werkzaamheden voor u verzorgen. Van het verwijderen van een oude vlakke lichtstraat tot het aanbrengen van nieuw dakleer.

Door onze ruime ervaring,opgebouwd door veel reparaties uit te voeren van o.a. lekkages van diverse lichtstraten in een plat dak ,weten we dat lichtstraten in een plat dak veel meer omvat dan toepassing van glas met enkele liggers. We kunnen u goed adviseren over het kiezen van de juiste vorm van de vlakke lichtstraat ,de plaats in een plat dak, maar ook over de afmetingen van de vlakke lichtstraat .

Bij een lessenaarsdak werken we met een schuine achterzijde en blijven we uit de achtergevel waardoor meer licht invalt. Dit is al een grote vooruitgang.

We stellen onze klanten centraal. Succes en tevredenheid moeten het eindresultaat zijn voor een vlakke lichtstraat. We hebben het keur merk kwaliteits vakman en zijn lid van velux montage partners.

Vlakke lichtstraat