Lichtstraat plat dak

Lichtstraat Brabant is gespecialiseerd in lichtstraten voor een plat dak. We werken met diverse fabricaten voor de lichtstraat in een plat dak waarvan de Velux lichtstraat het meest wordt gekozen vanwege de hoge kwaliteit en de scherpe prijs.

We verzorgen niet alleen de lichtstraat in een plat dak, maar kunnen ook van A tot Z alle werkzaamheden voor u verzorgen. Van het verwijderen van een oude lichtstraat in een plat dak tot het aanbrengen van nieuw dakleer.

Door onze ruime ervaring,opgebouwd door veel reparaties uit te voeren van o.a. lekkages van diverse lichtstraten in een plat dak ,weten we dat lichtstraten in een plat dak veel meer omvat dan toepassing van glas met enkele liggers.

We kunnen u goed adviseren over het kiezen van de juiste vorm van de lichtstraat plat dak, de plaats in een plat dak, maar ook over de afmetingen van de lichtstraat in uw plat dak .

Bij een lessenaarsdak werken we met een schuine achterzijde en blijven we uit de achtergevel waardoor meer licht invalt. Dit is al een grote vooruitgang.

We stellen onze klanten centraal. Succes en tevredenheid moeten het eindresultaat zijn voor een lichtstraat in een plat dak.

We hebben het keur merk kwaliteits vakman en zijn lid van velux montage partners.